Електроди и Заваръчна тел

Актуално
Шоурум и складова база в гр. Бургас

За нашите клиенти от Югоизточна България от месец Септември 2020г. отвори врати новия ни шоурум и складова база в гр. Бургас. Очакваме ви на адрес гр. Бургас, Промишлена зона Север, ул. Крайезерна № 175, както и на телефон 056 700 456, мобилен 0878 358 20

Повече...
IWIS Germany - Ние движим света - Повече от 100 години иновативни за вашата кола

„Идеята с веригата на велосипеда се оказа успешна." Ето как основателя на компанията Йохан Баптист Винклхофер небрежно посочва старта на първия си продукт, прецизна верига с висока производителност, носеща марката JWIS (Joh. Winklhofer & Söhne).

Повече...
СРI Germany

СРI Германия избра за официален представител за България фирма Авангард Консулт, с което портфолиото ни се увеличи с още един утвърден световен бранд предлагащ висококачествени продукти в областта на индустрията и машиностроенето.

Повече...
FAG INA -SCHAEFFLER Group- Лагери

От 2013 година Авангард Консулт е поканен да се присъедини към екипа и групата на дистрибуторите на SCHAEFFLER Group (FAG и INA).

Повече...
ESBELT® Spain-Транспортни ленти

От 2010 Авангард консулт е представител за България на ESBELT® Spain - плоски ремъци и транспортни ленти

Повече...
inner image


Авангард Консулт - предлага продуктите на завода Elektrode Jesenice - Словения и също така е представител и дистрибутор на завода Електроди - ИХТИМАН. Elektrode Jesenice е водещ производител в Европа за електроди и заваръчна тел.
Продуктите на Elektrode Jesenice се произвеждат според стриктните нужди на клиентите и също така добре познатите международни стандарти: TUV, DB, GL, BV, LR, ABS, DNV и други. Целия процес по производството е строго съобразен със стандарта за качество ISO 9001. Авангард Консулт - предлага следните електроди и заваръчна тел :

ЕЛЕКТРОДИ - Ф 2, 2.5, 3.25, 4, 5


базъчни - EVB50
рутилови - EMONA
за чугун - CAST NiFe
за мед и медни сплави
за неръждаеми стомани
за алуминий и алуминиеви сплави