Ремъци

Актуално
Шоурум и складова база в гр. Бургас

За нашите клиенти от Югоизточна България от месец Септември 2020г. отвори врати новия ни шоурум и складова база в гр. Бургас. Очакваме ви на адрес гр. Бургас, Промишлена зона Север, ул. Крайезерна № 175, както и на телефон 056 700 456, мобилен 0878 358 20

Повече...
IWIS Germany - Ние движим света - Повече от 100 години иновативни за вашата кола

„Идеята с веригата на велосипеда се оказа успешна." Ето как основателя на компанията Йохан Баптист Винклхофер небрежно посочва старта на първия си продукт, прецизна верига с висока производителност, носеща марката JWIS (Joh. Winklhofer & Söhne).

Повече...
СРI Germany

СРI Германия избра за официален представител за България фирма Авангард Консулт, с което портфолиото ни се увеличи с още един утвърден световен бранд предлагащ висококачествени продукти в областта на индустрията и машиностроенето.

Повече...
FAG INA -SCHAEFFLER Group- Лагери

От 2013 година Авангард Консулт е поканен да се присъедини към екипа и групата на дистрибуторите на SCHAEFFLER Group (FAG и INA).

Повече...
ESBELT® Spain-Транспортни ленти

От 2010 Авангард консулт е представител за България на ESBELT® Spain - плоски ремъци и транспортни ленти

Повече...
Ремъци


Авангард Консулт е представител на Optibelt - Германия и Esbelt - Испания.

Optibelt Групата се смята за един от водещите производители на високоефективни задвижващи ремъци. Продуктите на Optibelt се използват, когато се изисква издръжливост и качество, без да се прави никакви компромиси: в машиностроенето, в автомобилния бранш, в сектора на земеделската техника и домакински уреди индустрия. В компанията работят около 1500 служители по целия свят. От централата в Höxter ( Северен Рейн - Вестфалия ) се управляват седем производствени локации в пет страни. Високо качество на изработка не е въпрос на шанс: Optibelt Group мисли по отношение на поколенията, а не в периоди на тримесечна или годишна база. Развитие - да, но никакви експерименти за сметка на Оценката за качество. С тази философия , Optibelt е осигурил мястото си на световния пазар като силна марка. Така тя остава по този начин, собствениците и служителите остават ангажирани всеки ден: със сърце, ръка и разбиране.

Esbelt - Испания предлага плоски ремаци и транспортни ленти. Плоските ремъци са направени от еластомер, кожа, и технически платове и транспортни ремъци. Силата на трансмисията достига до 5000 kW, с ефективност от повече от 98% и скорост на ремъка 100 m/s от множество макари и силови трасмисии от две повърхности Самостоятелните ремъци са с максимална ширина до 500 mm. Тези ремъци са структорирани като сандвич. Вътрешната част е направена от перфектно съединени полиамидни листове, като за различни материали се за двата покривни слоя.

Транспортните ленти - ПВЦ, полиутеренови, полиестерни, полилфинови и силиконови които могат да са от 1 до 6 слоя покривайки различни приложения. За да помогнем на нашите клиенти, цялата продукция е разделена в 11 серии или продуктови фамилии - класифицирани по тип на приложение и по транспортирания продукт.