Лагери

Актуално
Шоурум и складова база в гр. Бургас

За нашите клиенти от Югоизточна България от месец Септември 2020г. отвори врати новия ни шоурум и складова база в гр. Бургас. Очакваме ви на адрес гр. Бургас, Промишлена зона Север, ул. Крайезерна № 175, както и на телефон 056 700 456, мобилен 0878 358 20

Повече...
IWIS Germany - Ние движим света - Повече от 100 години иновативни за вашата кола

„Идеята с веригата на велосипеда се оказа успешна." Ето как основателя на компанията Йохан Баптист Винклхофер небрежно посочва старта на първия си продукт, прецизна верига с висока производителност, носеща марката JWIS (Joh. Winklhofer & Söhne).

Повече...
СРI Germany

СРI Германия избра за официален представител за България фирма Авангард Консулт, с което портфолиото ни се увеличи с още един утвърден световен бранд предлагащ висококачествени продукти в областта на индустрията и машиностроенето.

Повече...
FAG INA -SCHAEFFLER Group- Лагери

От 2013 година Авангард Консулт е поканен да се присъедини към екипа и групата на дистрибуторите на SCHAEFFLER Group (FAG и INA).

Повече...
ESBELT® Spain-Транспортни ленти

От 2010 Авангард консулт е представител за България на ESBELT® Spain - плоски ремъци и транспортни ленти

Повече...
Лагери


Schaeffler Group със своите марки INA, FAG и LUK е един от водещите световни производители на търкалящи и плъзгащи лагери и линейни системи за машиностроенето, самолетостроенето и ракетостроенето, както и на прецизни елементи за двигатели, скоростни кутии и трансмисии за автомобилостроенето.

Глобално действащата фирма е водещ в световен мащаб производител на търкалящи лагери и реномиран доставчик на автомобилната индустрия. През 2012 г. фирмата реализира оборот от 11,1 милиарда евро. С над 76 000 сътрудници в целия свят Schaeffler е една от най-големите германски и световни индустриални фирми семейна собственост. Със 180 филиала в над 50 страни Schaeffler разполага с мрежа от производствени предприятия, отдели за изследване и развитие, търговски дружества, инженерни офиси както и центрове за обучение в целия свят.

От десетилетия Schaeffler Group с марките си INA, FAG и LUK държи на креативни решения на приложение, на голяма компетентност в инженеринга и производството и на особена близост с клиентите. Изпитаната над 100 години традиционна марка FAG е една от водещите световни марки за приложения в машиностроенето и автомобилната индустрия, както и във въздухоплаването и космонавтиката. Продукти INA и FAG се доставят освен за автомобилната индустрия за близо около 60 други бранша.

Авангард Консулт - предлага също така и продуктите на заводите NKE® Steyr - Австрия и SLF-Fraureuth® - Германия.