IWIS Germany - Ние движим света - Повече от 100 години иновативни за вашата кола

Актуално
Шоурум и складова база в гр. Бургас

За нашите клиенти от Югоизточна България от месец Септември 2020г. отвори врати новия ни шоурум и складова база в гр. Бургас. Очакваме ви на адрес гр. Бургас, Промишлена зона Север, ул. Крайезерна № 175, както и на телефон 056 700 456, мобилен 0878 358 20

Повече...
IWIS Germany - Ние движим света - Повече от 100 години иновативни за вашата кола

„Идеята с веригата на велосипеда се оказа успешна." Ето как основателя на компанията Йохан Баптист Винклхофер небрежно посочва старта на първия си продукт, прецизна верига с висока производителност, носеща марката JWIS (Joh. Winklhofer & Söhne).

Повече...
СРI Germany

СРI Германия избра за официален представител за България фирма Авангард Консулт, с което портфолиото ни се увеличи с още един утвърден световен бранд предлагащ висококачествени продукти в областта на индустрията и машиностроенето.

Повече...
FAG INA -SCHAEFFLER Group- Лагери

От 2013 година Авангард Консулт е поканен да се присъедини към екипа и групата на дистрибуторите на SCHAEFFLER Group (FAG и INA).

Повече...
ESBELT® Spain-Транспортни ленти

От 2010 Авангард консулт е представител за България на ESBELT® Spain - плоски ремъци и транспортни ленти

Повече...
„Идеята с веригата на велосипеда се оказа успешна." Ето как основателя на компанията Йохан Баптист Винклхофер небрежно посочва старта на първия си продукт, прецизна верига с висока производителност, носеща марката JWIS (Joh. Winklhofer & Söhne). Базираната в Мюнхен Германия фирма IWIS, започнала като скромно начинание за производство на вериги за велосипеди, бързо прераства в един успешен семеен бизнес и в крайна сметка днес IWIS Group е глобален технологичен лидер в решения за висококачествени вериги. Тъй като те се отнасят основно за шофиране и контролни функции, продуктите, които IWIS правят, буквално движат света. В компанията все още се придържат към ценностите, които са мотивирали тази семейна фирма от самото начало: комбиниране на най-доброто от традициите и иновациите, за да се създаде качество и прецизност. 100% повтаряемост през 30 милиона части, произведени всеки ден - това е едно голямо предизвикателство, всеки ден да се прегръща новото с ентусиазъм. Съвършенството - нищо повече и нищо по-малко - това е целта на IWIS. Работа в екип, постоянно разработване на нови стандартни и системни решения. Отдадеността като доставчик на системи нарежда компанията в началото на Световната лига. Нещо повече, чрез оптимизиране на използването на системи за вериги за максимизиране намаляване на емисиите на CO2, усилията са също в полза на околната среда. С екип от 1000+ служители на 22 места по целия свят, тези висококвалифицирани специалисти от три дивизии - двигателни системи, системи за задвижване и агро системи, работят върху разработването и оптимизирането на производството, така и за осигуряване на качество за марките IWIS, EUROCHAIN, ELITE, Flexon и Ecoplus, за да предлагат решения, които наистина движат света. Научноизследователска и развойна дейност в iwis Нарастване на автоматизацията, нови технологии и динамика в автомобилната индустрия, ускорява темпа на развитие. Инженерите на компанията са експерти към идентифициране на тенденции, нови материали и производствени технологии, както и разработването на адаптирани решения за клиентите. Центъра за изследователска и развойна дейност въплъщава кооперативното партньорство и иновациите - iwis печели два пъти награда за Toп Иноваторпрез 2011 и 2013 година. Сътрудничеството с университети и изследователски институти осигуряват постоянен трансфер на знания между академичните среди и индустрията iwisработи в тясно сътрудничество с доставчици и клиенти за разработка, тестване и производство на всестранната системни решения. iwis предлага инженерна поддръжка за timing drives/времеви дискове, маса за балансиране и дискове за маслена помпа за автомобилната индустрия, както и системи за прецизни верига за промишлеността и селското стопанство.