За Нас

Кои сме ние и какви са нашите цели?

Актуално
Шоурум и складова база в гр. Бургас

За нашите клиенти от Югоизточна България от месец Септември 2020г. отвори врати новия ни шоурум и складова база в гр. Бургас. Очакваме ви на адрес гр. Бургас, Промишлена зона Север, ул. Крайезерна № 175, както и на телефон 056 700 456, мобилен 0878 358 20

Повече...
IWIS Germany - Ние движим света - Повече от 100 години иновативни за вашата кола

„Идеята с веригата на велосипеда се оказа успешна." Ето как основателя на компанията Йохан Баптист Винклхофер небрежно посочва старта на първия си продукт, прецизна верига с висока производителност, носеща марката JWIS (Joh. Winklhofer & Söhne).

Повече...
СРI Germany

СРI Германия избра за официален представител за България фирма Авангард Консулт, с което портфолиото ни се увеличи с още един утвърден световен бранд предлагащ висококачествени продукти в областта на индустрията и машиностроенето.

Повече...
FAG INA -SCHAEFFLER Group- Лагери

От 2013 година Авангард Консулт е поканен да се присъедини към екипа и групата на дистрибуторите на SCHAEFFLER Group (FAG и INA).

Повече...
ESBELT® Spain-Транспортни ленти

От 2010 Авангард консулт е представител за България на ESBELT® Spain - плоски ремъци и транспортни ленти

Повече...
inner image

Industrial center AVANGARD
гр. Пловдив
Голямоконарско шосе - Северна индустриална зона
тел.: 032 64 13 65
факс: 032 64 13 65
e-mail: office@avangardconsult.com
e-mail: avangard_rt@abv.bg
web: www.avangardconsult.com


Фирма Авангард Консулт е търговско дружество с 100% частен капитал, регистрирано е по Търговския закон през 1993г. Фирмата е сертифицирана за качество по ISO 9001:2015 ( сертификат, декларация за политика по качеството), също така тук може да намерите и нашата политиката за защита на личните данни (GDPR), по смисъла на Общия регламент относно защита на данните (Регламент ЕС 2016/679) .

iso 9001:2008
Седалището на фирмата е в гр.Пловдив в самостоятелен търговскоадминистративен комплекс от 3000м2. В Авангард Консулт работят екип от инженери, които с готовност реагират и оказват техническа помощ и консултации при заявена нужда. Клиентите на Авангард Консулт могат да разчитат на доставка на стоките до тях в рамките на 24 часа.
about us about us

През 2003г. фирмата беше наградена със златен медал на Международния Технически Панаир от Министъра на Външните Работи г-н Саломон Паси за цялостния си приност за развитието на безазбестовите материали в промишлеността.

Авангард Консулт ЕООД е избрал за свои основни партньори фирми изцяло от Европейския съюз, водещи в производството на:

  • Съчмени, ролкови, иглени лагери – INA и FAG ( SCHAEFFLER Group) Germany
  • Задвижващи и трапецовидни ремъци - OPTIBELT Germany
  • Eлектроди и тел за заваряване – Jesenice Slovenia
  • Клингерит, набивки и топлоизолационни материали - TEMAC Chech Republic
  • Задвижващи вериги – CZ-Ratezy - Chech Republic
  • Керамични тъкани и въжета, PTFE тефлони , семеринги, маркучи, скоби за водни съединения
  • Tранспортни ленти и плоски ремъци - ESBELT - SPAIN
  • Феродо, феродови спирачни ленти и спирачно феродо - GAMBIT - Poland

Авангард консулт се ползва с доверието на своите клиенти поради високото качество на предлаганите стоки, поддържането на постоянни количества стока, точността и бързината на извършване на доставките. Клиентите на фирмата са големи и малки предприятия между които може да споменем АЕЦ - "Козлодуй", ТЕЦ - Пловдив, LUKOIL "Нефтохим" - Бургас и много други.